Tretmani lica
 • TC PLUS - tretman duboke biorevitalizacije

  TC PLUS je inovativna formula proizvoda za duboku biostimulaciju kože (bez igle).

  INDIKACIJE: -opustena koža  slabog tonusa koja je izgubila punoću

                        -izrazito suha koža sitno naborana

                        -koža koja ima mrlje od hiperpigmentacije

                        -acne ,proširene pore ,masni film na koži

  POSTUPAK

  Koža se dobro očisti sa preparatima za čišćenje,dobro se posuši(nesmije biti vlažna)nanese se preparat i umasira dok potpuno ne uđe u kožu. Prati se vrijeme djelovanja  ovisno o tipu kože.Tretman mozemo upotpuniti dodatkom nekog aparata ili samo završno ampulom i maskom.

  Koktel  sadrži: tricoloroctenu , mandeličnu,kojičnu kiselinu

  -tricoloroctena kiselina prodire duboko, sve do bazalnog sloja (granica sa dermom)izazivajući stres u koži.Koža brzo sprema odgovor( napadnuta je) stvarajući velik broj keratinocita. Keratinociti u diobi tvore endorfine.Endorfini stimuliraju nastajanje fibroblasta, te nastajanje kolagenskih vlakana.Taj lanac stvaranja puno  novih  mladih stanica  u dubini kože čine je čvršćom i mlađom.Lifting efekt.

  -kojična alfahidroksi kiselina ima jak  učinak izbjeljivanja ,izvrstan je inhibitor melanogeneze -procesa koji regulira proizvodnju melanina.Pogodna je za depigmentaciju i mrlje na koži.

  -mandelična(bademova) imam visoku molekularnu težinu, te djeluje na površini, zato se njena moć  očituje u djelovanju na sitne bore, hiperpigmentacijske mrlje ,u zaglađivanju kože kod proširenih pora.Ima antibakterijskodjelovanje jer sprečava bakteriju propion acnes

  PREDNOSTI

  Tretman je neagresivan, jednostavan za primjenu, siguran(kiseline stabilizirane).Pogodan je za osobe koje ne žele rad sa iglom, znači nema mehaničkog oštećenja kože.Već od prvog tretmana koža je osvježena, ima ljep izgled.Kako se radi o tretmanu koji stimulira  nastajanje fibroblasta, ,potrebno je napraviti barem 3 tretmana svakih  10 -15 dana kako bi  tretman dao svoj maxsimum.

  Dobar terapijski učinak uz jednostavnu primjenu ,te mogućnost kombiniranja sa aparativnim tehnikama,  čine ovaj tretman vrlo poželjnim i popularnim.

  • trajanje tretmana ovisi koristimo li i aparativne tehnike ili ne

  oko 40 min do sat vremena

  PROMO CIJENA: 400,00 kn
  Tretman duboke biorevitalizacije (redovna cijena 500,00kn)

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

 • Radiofrekvencija

  Koristi se za brzo, efektno i kod prvog tretmana vidljivo zatezanje kože. Ova metoda liftinga djeluje na principu zagrijavanja potkožnog tkiva i stvaranja kolagena. Što kao krajnji efekt imamo čvršću i jaču kožu, boljeg tonusa. Zateže se podbradak, podižu vijeđe, regenerira oštećena koža, smanjuje masnoća i proširene pore.

  Za dugoročniji učinak potrebno je napraviti kuru od 3-5 puta da bi se sintetizirao kolagen i ojačala potporna struktura kože.

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

  Cjenik kozmetičkih usluga provjerite OVDJE

 • Klasični
  tretman lica

  Bazni tretman koji bi trebalo napraviti barem 3-4 puta godišnje kao osnovnu njegu kože našeg lica. Vremenom se na koži lica skupe nečistoće koje začepe pore i na taj način nastaju mitiseri koje je potrebno mehanički odstraniti. Ukoliko je koža masna i izlučuje prekomjerne količine sebuma takođe dolazi do nakupljanja sebuma u izvodnim kanalicima i ponekada do upalnih akni.

  Čišćenje lica započinje abšminkanjem, zatim utvrđivanje tipa kože, slijedi piling da bi kožu oslobodili nakupina mrtvih stanica, vapozon, te mehaničko čišćenje. Čišćenjem otklanjamo mitisere, čistimo sebum nakupljen u porama ili otvaramo zatvorene komedone, čistimo akne. Nakon toga slijedi dezinfekcija, visoka frekvencija, masaža ako nema akni i na kraju maska prema tipu kože.

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

 • Mikrodermoabrazija

  Jedna od najpopularnijih tretmana u kozmetici zbog jednostavne primjene i velike efikasnosti. Tretman podrazumijeva uklanjanje mrtvog sloja kože pomoću dijamantnih granuliranih nastavaka usljed čega se smanjuju bore, hiperpigmentacija, proširene pore, masni film na koži, te ublažuju ožiljci.

  Koža postaje mlađa svježija boljeg tonusa i teksture. Tretman je vrlo pogodan i za kombinacije sa drugimtretmanima kao npr. radiofrekvencija, mezotreapija, ultrazvuk. Učinak je izvrstan.

  Tretman za brzo osvjezenje lica.
  PROMO CIJENA: 250.00kn
  Mikrodermoabrazija + radiofrekvencija + hyaluron maska + masaža ( redovna cijena 400,00 kn)

  PROMO CIJENA: 160.00kn
  Mikrodermoabrazija ( redovna cijena 200kn)

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

 • Ultrazvuk

  Tretman ultrazvukom je vrlo učinkovit kod:

  -popravljanja tonusa opuštene kože lica i vrata,
  -zacijeljivanja ranica oštećene kože kod akni.

  Ultrazvuk djeluje na tkivo kao snažna kompresija i ekspanzija što dovodi do propusnosti stanične membrane,i poboljšane cirkulacije na samoj površini kože (važno kod akni) a ujedno na taj način je omogućen bolji unos aktivnih tvari u kožu poput vitamina, kolagena, hijaluronske kiseline i dr.Promjenom frekvencije ultrazvuk djeluje dublje, te snažne mikromasaže koje proizvodi ultrazvuk stimuliraju mišiće lica što za krajnji učinak ima podizanje tonusa lica. Koža nakon tretmana izgleda svježija i napetija.

  tretman traje 45 min. sa masažom lica vrata i dekoltea

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

 • Vakum lica

  Vacum lica je odlična metoda u riješavanju prvih znakova starenja, opuštene kože, dubokih mimičkih bora, sive boje kože kod pušača te ožilikaste kože.

  Zašto vakum? Zato što se nježnim usisom ventuze i odizanjem epidermisa pospiješuje prokrvljenost kožnih struktura, dovodi kisik u stanicu. Tako se stanica brzo regenerira i pritom se poboljšava elastičnost i čvrstoća kože.

  Limfna drenaža koja se provodi tokom vakumske terapije pospiješuje izlučivanje sebuma, te tako djeluje na smanjenje masnoće. Kružni pokreti čine vacum ugodnom masažom pa ona djeluje i antistresno.

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

 • Mezoterapija

  Hit tretman! Pomlađivanje bez boli.

  • uklanjanje bora
  • uklanjanje ožiljaka
  • zatezanja kože i povećanje volumena
  • zaglađivanja hrapave kože nakon akni ili proširenih pora
  • prevencija starenja

  Mezoterapija podrazumijeva aplikaciju pročišćeni aktivni tvari za pomlađivanje kao što su hyaluron, vitaminski kokteli, hexapeptidi, u mezodermalni sloj kože. Postoji više načina kako to učiniti. Mi to radimo pomoću aparata frakcijska radiofrekvencija. Tretman se izvodi pomoću sonde koja odašilje pulsne radiovalove stvarajući kanaliće u koži kroz koje ulaze aktivni sastojci.

  Za vrijeme tretmana osjeti se lagano peckanje. Nema uboda ni mehaničkog oštećenja koze, nakon tretman rezultat je odmah vidljiv a za dugoročniji učinak potrebno je minimalno 4-5 tretmana u razmacima od 10-15 dana.

  Mezoterapija frakcijskom radiofrekvencijom 400,00 kn

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

 • Akne tretman

  Tretman akni je složeni proces koji sadrži više kozmetičkih zahvata.Prije svega potrebno je učiniti diagnostiku , na osnovu stanja kože odabrati tretmane za terapijsko djelovanje . To može biti kombinacija: tretman kiselinama,tc plus ili salicilno azeleična, mezoterapija, ultrazvuk. Potrebno je da klijent-ca ima povjerenja u svoju kozmetičarku i da se pridržava uputa.Tretman koji preporučamo je svakako klasični tretman čišćenja lica(piling,vapozon ,mehaničko čišćenje, maska. Liječenje akni podrazumijeva više dolazaka u programu koji se odredi tretman traje 1,5 sat

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

 • Anti-age masaža

  Anti age masaža obuhvaća lice, vrat i ramena pritom stimulira, opušta, zagrijava i drenira tkivo. Time se poboljšava tonus, cirkulacija i prodor preparata koje nanosimo na kožu. Kombinacijom masaže i profesionalnih anti age preparata, uklanjamo sve znakove starenja naše kože lica. Koža postaje hidrirana, čvršća i zategnuta.

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

 • Ekstenzija trepavica

  Trepavice su iznimno važan detalj na svakom licu. Ekstenzija trepavica podrazumijeva produživanje i popunjavanje lijepljenjem na vaše postojeće trepavice za glamurozniji izgled. Praktično je, ne morate se šminkati a uvijek ste našminkani.

  Prilikom lijepljenja trepavica koristi se medicinsko ljepilo koje je i hipoalergeno tako da se može koristiti i na osobama s osjetljivim očima ili onima koje nose kontaktne leće.

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

 • Japansko Iscrtavanje obrva

  Metoda koja je napravila revoluciju kada je riječ o rješavanju problema kada obrve više ne rastu ili su prerijetke, presvijetle ili niste zadovoljni općenito njihovim izgledom.

  Ucrtavaju se dlačica plitko pod kožu tamo gdje postoji nedostatak i korigira se postojeće stanje te se dobiva prirodni izgled obrve. Korekcija je potrebna da bi se ispravili eventualni nedostatci i to nakon 2-3 tjedna. Prva korekcija je uračunata u cijenu. Potrebno se pridržavati uputa nakon iscrtavanja koje dobijete u salonu.

  PROMO PONUDA 20% uštedi 800,00 kn (stara cijena 1000,00 kn)

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

 • Kisik - oxygen

  OXY aparat je najveće dostignuće tehnologije u primjeni kisika za pomlađivanje kože. U današnje vrijeme velike zagađenosti, zbog nakupljanja nečistoća koža postaje osiromašena kisikom, a u tkivu se nakupljaju slobodni radikali koji uništavaju stanice. Kolagen se lomi, koža gubi elastičnost, stanice odumiru, koža nam izgleda opušteno, umorno i beživotno. Najbrži način da je oporavimo je da joj dovedemo kisik. Nakon tretmana kisikom koža odmah regira blistavo zdravo i zategnuto .Ovo je jedan od brzih i efeknih tretmana naročito za neka događanja. Tretman traje 1 h

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

 • PRP plazma tretman

  PRP je tretman pomlađivanja kože vlastitom krvnom PLAZMOM, koja je bogata trombocitima. Trombociti sadrže veliki broj faktora rasta koji stimuliraju nastajanje kolagena, neophodnog da bi koža izgledala napeta i čvrsta.Prednosti ovog tretmana Ovo je potpuno prirodan tretman ,nema alergijskih reakcija jer se radi o Vašem vlastitom tkivu. Prednosti ovog tretmana su i u tome što ravnomjerno možemo tretirati sva područija lica (bore oko očiju, usta, čelo, obraze, oko korijena nosa) vrata, šaka, a da se tretman očituje kao prirodni izgled jedre, pune i mlađe kože.

  Indikacije za tretman su: suha atrofična koža, beživotna, siva, umorna, opuštena koža, koža sa borama, masna koža.

  Cjenik kozmetičkih usluga provjerite OVDJE

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

 • Dermapen

  Tretman mikroiglicama je vrlo efkasna mezoterapijska metoda za: uklanjanje bora, ožiljaka, zatezanja kože, zaglađivanja hrapave kože nakon akni ili proširenih pora.

  Mikroiglice čiju dužinu i prodor u kožu mi podešavamo, izazivaju vertikalne ubode pod kutem od 90°, te kroz te otvore ulaze tvari koje želimo aplicirati. To može biti neumrežena hyaluronska kiselina za zaglađivanje i hidrataciju, argeriline za bore oko očiju i usta, dmna za zatezanje kože, vitaminski kokteli protiv slobodnih radikala te preparati za akne i depigmentaciju.

  Osim unošenja preparata u dublji sloj kože zbog mikrouboda nastaje brza proliferacija kolagena. Naš organizam reagira na mikroiglice i živci šalju impulse da stanje na koži treba popraviti u smislu zarastanja. Tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje. Utjecaj tretmana vidljiv je nakon 28 dana kada dolazi do regeneracije stanica. Tretman nije bolan, a mogu se koristiti i anestetske kreme prema potrebi. Potrebno je napraviti 3-5 tretmana u razmaku od 10-14 dana.

  Dermapen lica i vrata: 1000,00 kn
  Dermapen dekolte: 400,00 kn

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

Kontakt

Imate pitanje?

Call Now