Head massage

Kozmetički salon Ten

U rukama nosimo iskustvo od 20 godina i želimo ga podijeliti s Vama. Tijekom svih ovih godina nastojimo pratiti trendove u svijetu kozmetike kako bi našim klijentima pružili najbolju uslugu.

Ukoliko želite dobru masažu, dobar lifting i općenito stručno vođene tretmane, te sigurne, certificirane i provjerene aparate s kojima ćemo raditi na Vašem uljepšavanju, poklonite svoje povjerenje našem stručnom timu:

  • viša fizioterapeutkinja, medicinska kozmetičarka
  • majstorica kozmetičarka
  • kozmetičarka

Tretmani lica

Radiofrekvencija

Koristi se za brzo, efektno i kod prvog tretmana vidljivo zatezanje kože. Ova metoda liftinga djeluje na principu zagrijavanja potkožnog tkiva i stvaranja kolagena. Što kao krajnji efekt imamo čvršću i jaču kožu, boljeg tonusa. Zateže se podbradak, podižu vijeđe, regenerira oštećena koža, smanjuje masnoća i proširene pore.

Više o tretmanu...

Klasični tretman lica

Bazni tretman koji bi trebalo napraviti barem 3-4 puta godišnje kao osnovnu njegu kože našeg lica. Vremenom se na koži lica skupe nečistoće koje začepe pore i na taj način nastaju mitiseri koje je potrebno mehanički odstraniti. Ukoliko je koža masna i izlučuje prekomjerne količine sebuma takođe dolazi do nakupljanja sebuma u izvodnim kanalicima i ponekada do upalnih akni.

Više o tretmanu...

Mikrodermoabrazija

Jedna od najpopularnijih tretmana u kozmetici zbog jednostavne primjene i velike efikasnosti. Tretman podrazumijeva uklanjanje mrtvog sloja kože pomoću dijamantnih granuliranih nastavaka usljed čega se smanjuju bore, hiperpigmentacija, proširene pore, masni film na koži, te ublažuju ožiljci.

Više o tretmanu...

Ultrazvuk

Ultrazvuk djeluje na tkiva ovisno o frekvenciji kao snažna kompresija i ekspanzija, što dovodi do promjene volumena u tkivu pa govorimo o snažnoj mikromasaži.

Snaga koja djeluje na tkivo utječe na propusnost staničnih opni i izmjene tvari, stoga je ultrazvuk nezaobilazan postupak za razbijanje celulitnih naslaga.

Više o tretmanu...

Vakum lica

Vacum lica je odlična metoda u riješavanju prvih znakova starenja, opuštene kože, dubokih mimičkih bora, sive boje kože kod pušača te ožilikaste kože.

Nježnim usisom ventuze i odizanjem epidermisa pospiješuje prokrvljenost kožnih struktura, dovodi kisik u stanicu. Tako se stanica brzo regenerira i pritom se poboljšava elastičnost i čvrstoća kože.

Više o tretmanu...

Mezoterapija

Mezoterapija podrazumijeva aplikaciju pročišćeni aktivni tvari za pomlađivanje kao što su hyaluron, vitaminski kokteli, hexapeptidi, u mezodermalni sloj kože.

Tretman se izvodi pomoću sonde koja odašilje pulsne radiovalove stvarajući kanaliće u koži kroz koje ulaze aktivni sastojci.

Više o tretmanu...

Japansko iscrtavanje obrva

Metoda koja je napravila revoluciju kada je riječ o rješavanju problema kada obrve više ne rastu ili su prerijetke, presvijetle ili niste zadovoljni općenito njihovim izgledom.

Ucrtavaju se dlačica plitko pod kožu tamo gdje postoji nedostatak i korigira se postojeće stanje te se dobiva prirodni izgled obrve.

Više o tretmanu...

Ekstenzija trepavica

Trepavice su iznimno važan detalj na svakom licu. Ekstenzija trepavica podrazumijeva produživanje i popunjavanje lijepljenjem na vaše postojeće trepavice za glamurozniji izgled. Praktično je, ne morate se šminkati a uvijek ste našminkani.

Prilikom lijepljenja trepavica koristi se medicinsko ljepilo koje je i hipoalergeno tako da se može koristiti i na osobama s osjetljivim očima ili onima koje nose kontaktne leće.

Više o tretmanu...

Anti-age masaža

Anti age masaža obuhvaća lice, vrat i ramena pritom stimulira, opušta, zagrijava i drenira tkivo. Time se poboljšava tonus, cirkulacija i prodor preparata koje nanosimo na kožu. Kombinacijom masaže i profesionalnih anti age preparata, uklanjamo sve znakove starenja naše kože lica. Koža postaje hidrirana, čvršća i zategnuta.

Više o tretmanu...

Kisik - oxygen

OXY aparat je najveće dostignuće tehnologije u primjeni kisika za pomlađivanje kože. U današnje vrijeme velike zagađenosti, zbog nakupljanja nečistoća koža postaje osiromašena kisikom, a u tkivu se nakupljaju slobodni radikali koji uništavaju stanice. Kolagen se lomi, koža gubi elastičnost, stanice odumiru, koža nam izgleda opušteno, umorno i beživotno. Najbrži način da je oporavimo je da joj dovedemo kisik.

Više o tretmanu...

PRP plazma tretman

PRP je tretman pomlađivanja kože vlastitom krvnom PLAZMOM, koja je bogata trombocitima. Trombociti sadrže veliki broj faktora rasta koji stimuliraju nastajanje kolagena, neophodnog da bi koža izgledala napeta i čvrsta.

Više o tretmanu...

Dermapen

Tretman mikroiglicama je vrlo efkasna mezoterapijska metoda za:

  • uklanjanje bora,
  • ožiljaka,
  • zatezanja kože,
  • zaglađivanja hrapave kože nakon akni ili proširenih pora.

Više o tretmanu...

Tretmani tijela

Radiofrekvencija

Radiofrekvencija je jedan od najučinkovitijh tretmana za uklanjanje celulitnih nakupina i zatezanja kože.

Zašto? Zato jer se radiovalovima zagrijava tkivo do temperature koja je optimalna za nastanak novog kolagena i elastina, koji se lome i uništavaju zbog nagomilavanja vanstanične tekućine. Zavidni rezultati koji se postižu mogu se mjeriti sa estetskim zahvatima izvedenim kirurškim putem.

Više o tretmanu...

Green vac

Koristi se metoda pulsirajućeg podtlaka koji uzrokuje rasterećenje u središtu neživog masnog tkiva.

Zbog ususa tkiva u ventoze, osjetno se poboljšava cirkulacija krvi te drenaža limfne tekućine. Na taj način na točno određenim mjestima, možemo djelovati dok ne postignemo željeni učinak.

Više o tretmanu...

Ultrazvuk

Ultrazvuk djeluje na tkiva ovisno o frekvenciji kao snažna kompresija i ekspanzija, što dovodi do promjene volumena u tkivu pa govorimo o snažnoj mikromasaži.

Snaga koja djeluje na tkivo utječe na propusnost staničnih opni i izmjene tvari, stoga je ultrazvuk nezaobilazan postupak za razbijanje celulitnih naslaga.

Više o tretmanu...

Anticelulitne masaže

Anticelulitne masaže su vrlo snažne masaže koje imaju za cilj poboljšanje cirkulacije. I mehaničko djelovanje na celulitne nakupine. Potrebno ih je raditi redovito svaki drugi dan u roku od najmanje 4 tjedna opet ovisno o stadiju celulita.

Više o tretmanu...

Klasična masaža

Ugodna kombinacija pokreta koja ima za cilj stimulaciju cirkulacije, popuštanje spazma mišića, bolji tok limfe i eliminaciju toksina.

Površina kože se hrani, hidratizira, a dublji slojevi vezivnog tkiva otpuštaju napetost. Pokreti mogu biti snažni ukoliko je potrebno djelovati na mijageloze, relaksirajući na mjestima koja su npr. bolna, brzi kada želimo na nekim mjestima postići visok stupanj prokrvljenosti.

Više o tretmanu...

Aromamasaža

Specijalna masaža za poboljšanje općeg stanja organizma, otklanjanje stresa i podizanje energetskog statusa.

Mješavina biljnih i eteričnih ulja odabire se za svaku klijenticu po potrebama u trenutku kada započinjemo masažu. Tako odabrana kombinacija eteričin ulja doprinjeti će uspostavi ravnoteže duha i tijela.

Više o tretmanu...

Manikura i Pedikura

Manikura

Manikura je kozmetički tretman u kojem koristimo specijalni alat, kreme, ulja, parafin i masažu da bi naše ruke i nokti bili zdravi i da bi dobro izgledali.

Trajni lak ili soak of lak dobio je naziv trajni zbog toga što ostaje na noktima 2-3 tjedna. Nanosi se jednako kao i običan lak na prirodni nokat te se učvršćuje pomoću UV lampe.

Više o tretmanu...

Pedikura

Daje divan osjećaj svježine i lakoće u nogama. Tretman započinje ugodnom mirisnom kupkom. Nakon namakanja odstranjuje se zadebljala koža, skraćuju i oblikuju nokti te se uređuje kožica oko noktiju.

Osim tretmana pedikure koji završava umasiravanjem kreme za osvježenje stopala možete izabrati i dodatne usluge kao npr. piling, masažu nogu, lakiranje te trajni lak.

Više o tretmanu...

Cjenik

Tretmani lica
Klasični tretman lica 250,00kn
Kisik + infuzija serumima 300,00kn
Njega lica 150,00kn
Aromaterapija 120,00kn
Piling 30,00kn
Aha serum 50,00kn
Botox serum 40,00kn
Maska 50,00kn
Hijaluronska maska 100,00kn
Amp. C vitamina 50,00kn
Amp ceramidi 30,00kn
Masaža lica 70,00kn
Peptidi Hyaluron Selvert NOVO! 400,00kn
Njega lica Hyaluron Selvert 300,00kn
Aha tretman voćnim kiselinama 200,00kn
Čupanje obrva 40,00kn
Čupanje obrva + depliacija nausnica 60,00kn
Čupanje brade 20,00kn
Deplijacija nausnica 30,00kn
Depilacija lica 50,00kn
Ekstenzija trepavica 300,00kn
Ekstenzija trepavica 3D 400,00kn
Japansko iscrtavanje obrva 1450,00kn
Tretmani lica s aparatima
Mikrodermoabrazija lica + vrata 200,00kn
PRP plazma tretman NOVO! 2000,00kn
Dermapen NOVO! 1000,00kn
Mikrodermoabrazija lica + vrata + dekoltea 250,00kn
Mikrodermoabrazija dekoltea kao dodatk tretmanu 50,00kn
Mikrodermoabrazija kao dodatni tretman 100,00kn -50%
Mikrodermoabrazija + Argeline 300,00kn -20%
Mikrodermoabrazija + matične stanice 300,00kn -30%
Radiofrekvencija lica + vrata 200,00kn
Radiofrekvencija lica + vrata + dekoltea 250,00kn
Radiofrekvencija dekoltea kao dodatak tretmanu 50,00kn
Radiofrekvencija kao dodatni tretman 100,00kn
Radiofrekvencija + Argeline 300,00kn -20%
Radiofrekvencija + matične stanice 300,00kn -30%
Ultrazvuk lica 150,00kn
Ultrazvuk lica + maska 200,00kn
Vakum lica 150,00kn
Vakum lica + maska 200,00kn
Mezoterapija frakcijskom radiofrekvencijom 400,00kn -20%
Tretmani tijela
Radiofrekvencija noge 250,00kn -50%
Radiofrekvencija trbuh 150,00kn -50%
Radiofrekvencija ruke 150,00kn -50%
Radiofrekvencija stražnjice 150,00kn
Radiofrekvencija noge + trbuh 300,00kn -50%
Radiofrekvencija noge + trbuh + ruke 400,00kn -50%
Vakum cijelo tijelo 45min 220,00kn
Vakum parcijalno noge trbuh 30min 150,00kn
Vakum trbuh 15min 75,00kn
Ultrazvuk cijelo tijelo 150,00kn
Ultrazvuk parcijalno 100,00kn
Ultrazvuk leđa 50,00kn
Anticelulitna masaža 120,00kn -20%
Body wrapping + masaža 180,00kn
Masaža cijelo tijelo 60min 180,00kn
Aromamasaža 60min 200,00kn
Masaža leđe 30min 100,00kn
Masaža nogu 30,00kn
Piling cijelo tijelo 100,00kn
Piling nogu 30,00kn
Depilacije
Depilacija cijele noge 110,00kn - 11. gratis
Depilacija cijele noge + bikini 140,00kn
Depilacija cijele noge + duboki bikini 150,00kn
Depilacija bikini zone 40,00kn
Depilacija ½ nogu 70,00kn
Depilacija ½ nogu + bikini 100,00kn
Depilacija pazuha 40,00kn
Depilacija ruku do lakta 60,00kn
Depilacija iznad lakta 70,00kn
Depilacija trbuha 20,00kn
Depilacija stražnjice 50,00kn
Brazilska 80,00kn
Depilacija cijele noge + brazilska 170,00kn
Pedikure i manikure
Pedikura 120,00kn
Pedikura + lakiranje 150,00kn
Pedikura + trajni lak 180,00kn
Manikura 70,00kn
Lakiranje 30,00kn
Trajni lak 80,00kn
Manikura + lakiranje 80,00kn
Manikura + trajni lak 130,00kn
Skidanje trajnog laka 40,00kn
Sentit © 2015 Tina-Ten frizersko-kozmetičarski salon
Povratak na vrh