Tretmani tijela
 • Anticelulitna masaža

  Anticelulitne masaže su vrlo snažne masaže koje imaju za cilj poboljšanje cirkulacije. I mehaničko djelovanje na celulitne nakupine. Potrebno ih je raditi redovito svaki drugi dan u roku od najmanje 4 tjedna opet ovisno o stadiju celulita.

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

 • Klasična masaža

  Ugodna kombinacija pokreta koja ima za cilj stimulaciju cirkulacije, popuštanje spazma mišića, bolji tok limfe i eliminaciju toksina.

  Površina kože se hrani, hidratizira, a dublji slojevi vezivnog tkiva otpuštaju napetost. Pokreti mogu biti snažni ukoliko je potrebno djelovati na mijageloze, relaksirajući na mjestima koja su npr. bolna, brzi kada želimo na nekim mjestima postići visok stupanj prokrvljenosti.

  Ova masaža je temelj svim drugim masažama, najčešće se koristi i jako je ugodna.

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

 • Aromamasaža

  Specijalna masaža za poboljšanje općeg stanja organizma, otklanjanje stresa i podizanje energetskog statusa.

  Mješavina biljnih i eteričnih ulja odabire se za svaku klijenticu po potrebama u trenutku kada započinjemo masažu. Tako odabrana kombinacija eteričin ulja doprinjeti će uspostavi ravnoteže duha i tijela.

  Idealna je i za detoksikskaciju, dobru cirkulaciju i limfni protok

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

 • Green vac

  • Nježnim odizanjem epidermisa od potkožnog tkiva pospješuje se prokrvljenost kožnih struktura, što snažno poboljšava elastičnost i čvrstoću kože
  • Ubrzan metabolizam pripomaže u redukciji prekomjernih masnih stanica, a posljedica je smanjen opseg kritičnih dijelova tijela
  • Rastezanje i masaža vezivnog tkiva pomaže u smanjivanju i uklanjanju fibroznih čvorića, što učinkovito reducira celulit
  • Poboljšana mikrocirkulacija pomaže u bržoj regeneraciji kožnog tkiva
  • Poboljšan krvotok omogućuje brži dotok hranjivih tvari i kisika do svih dijelova tijela te podiže imunološki sustav organizma
  • Limfna drenaža koja se provodi za vrijeme vakumske terapije pospješuje izlučivanje toksina i suvišne tekućine iz organizma, radi detoksikaciju cijelog organizma
  • Kružni pokreti čine masažu ugodnom I opuštajućom, pomaže u oslobađanju mišićne napetosti

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

 • Radiofrekvencija

  Radiofrekvencija je jedan od najučinkovitijh tretmana za uklanjanje celulitnih nakupina i zatezanja kože. Zašto? Zato jer se radiovalovima zagrijava tkivo do temperature koja je optimalna za nastanak novog kolagena i elastina, koji se lome i uništavaju zbog nagomilavanja vanstanične tekućine. Zavidni rezultati koji se postižu mogu se mjeriti sa estetskim zahvatima izvedenim kirurškim putem. Sam tretman je vrlo ugodan, a na površini kože osjeća se blaga, ugodna toplina. Tretmani se izvode 1 x tjedno, a potrebno je do 10 tretmana ovisno o stanju kože, stupnju celulita.

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

 • Ultrazvuk

  Ultrazvuk djeluje na tkiva ovisno o frekvenciji kao snažna kompresija i ekspanzija, što dovodi do promjene volumena u tkivu pa govorimo o snažnoj mikromasaži.

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

  Snaga koja djeluje na tkivo utječe na propusnost staničnih opni i izmjene tvari, stoga je ultrazvuk nezaobilazan postupak za razbijanje celulitnih naslaga.

 • Manikura s
  trajnim lakom

  Manikura je kozmetički tretman u kojem koristimo specijalni alat, kreme, ulja, parafin i masažu da bi naše ruke i nokti bili zdravi i da bi dobro izgledali.

  Trajni lak ili soak of lak dobio je naziv trajni zbog toga što ostaje na noktima 2-3 tjedna. Nanosi se jednako kao i običan lak na prirodni nokat te se učvršćuje pomoću UV lampe.

  Štedi vrijeme i novac jer nisu potrebne česte manikure.

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

 • Pedikura

  Daje divan osjećaj svježine i lakoće u nogama. Tretman započinje ugodnom mirisnom kupkom. Nakon namakanja odstranjuje se zadebljala koža, skraćuju i oblikuju nokti te se uređuje kožica oko noktiju.

  Osim tretmana pedikure koji završava umasiravanjem kreme za osvježenje stopala možete izabrati i dodatne usluge kao npr. piling, masažu nogu, lakiranje te trajni lak.

  Rezerviraj svoj termin: 097/6810-956

Kontakt

Imate pitanje?

Call Now