Proizvodi & njega kose
  • Schwarzkopf
    boje za kosu

    Igora – Kombinacijom proizvoda i usluga za stvaranje visoko personalizirane boje za kosu, ovaj fascinantni asortiman pruža sve: od harmonično prirodnih do glamuroznih & uzbudljivih modnih tonova. IGORA predstavlja najbolji rezultat, najnoviju inspiraciju & istinsko partnerstvo.

  • Moroccanoil proizvodi

    Svi Moroccanoil proizvodi su dizajnirani da budu jednostavni i učinkoviti s autentičnim sastojcima koji kosu čine zdravijom i ljepšom. Moroccanoil je revolucionarni proizvod za stiliziranje, oblikovanje i njegu kose. Sadrži ultralaganu, nemasnu formulu na bazi argan ulja te pomoću njega obnavlja kemijski tretiranu kosu, kosu oštećenu bojanjem, minivalom i drugim nepovoljnim vanjskim utjecajima. Kosi će vratiti svilenkasti sjaj. Nakon samo jedne primjene kosa će biti znatno sjajnija, a dok će se redovitom primjenom Moroccanoila ublažiti lomljenje kose i ispucanost vrhova.

  • Label.M proizvodi

    Jedan od 100 najjačih svjetskih brendova u svijetu. To je dovoljan razlog da bi se trebao nalaziti u svakom frizerskom salonu. Proizvodi su na bazi ljiljana, jasmina, đumbira, ulja avokada i voćnih ekstrakata. Sadrže UV filtere i enviroshield compleks koji štiti kosu od topline aparata i klimatskih utjecaja. Potpis Label.M proizvoda je prekrasna, lagana, stilirizirana kosa.

    “Kosa je ultimativni modni detalj”, Tony & Guy

  • Fanola Oro
    Therapy

    Orotherapy linija obogaćena je keratinom arganom, mikroaktivnim zlatnim česticama i uljem slatkog oštrika, kosu čini svilenkastom i sjajnom poput zlata.

  • Fanola

    Fanola je Italijanski brend koji poseduje širok asortiman kozmetičkih preparata za kosu. Namenjeni su nezi svih tipova kose. Sinergično dejstvo aktivnih sastojaka prirodnog porekla zadovoljiće sve vaše potrebe. Ova linija postiže odlične rezultate, a oni koji ih probaju postaju njeni stalni koisnici.

  • Keratinski serum

    Keratin je jedna od tri izuzetno važna proteina u ljudskom tijelu.

    Što keratin zapravo čini našoj kosi?

    Keratin služi kao defibrilator kada ste od svoje kose već odustali. Ako vam je nakon ljeta ili zime kosa ostala beživotna ili suha, ovo je upravo tretman koji vam je potreban. Keratin popunjuje kutikulu kose te joj daje čvrstoću i živost. Tretman se može raditi jednom mjesečno.

  • Botox

    Namijenjen je suhoj i oštećenoj kosi. Prodire u vlasi i oštećene dijelove kose koju obnavlja, ravnomjerno zaglađuje te tako pruža stalnu zaštitu. Botox kosu čini zdravijom, sjajnijom i mekšom, sprječava petljanje kose, pojačava strukturu i volumen te traje 10-20 pranja.

  • Olaplex

    Preparat koji omogućava savršen tretman vaše kose. Ne sadrži silikon, sulfate, pehatalate, DEA spojeve, aldehide, i nije testiran na životinjama. Djeluje putem mehanizma popravljanja i restrukturiranja kose iznutra tako što reparira potrgane cistinske veze. Jednom tretirana kosa koja se inače više ne bi mogla bojati bez značajnog oštećenja, sada se može ponovno bojati bez straha od nepopravljivog oštećenja.

Kontakt

Imate pitanje?

Call Now